10 motive sa apelezi la un wedding planner

Daca ne-ai intreba pe noi de ce sa alegi un wedding planner, ti-am spune ca iti putem oferi cel putin 100 de argumente. In articolul de fata, ne vom rezuma doar la 10 🙂

  1. Evenimentul tau va arata ca un scenariu de film perfect, in care toti actorii vor sti sa isi joace rolul. Un wedding planner poate avea rolul de “asigurare” a nuntii tale. El se asigura ca totul merge ca la carte,  ca mireasa, mirele, familia acestora si prietenii se simt bine, isi aduce aminte  de tot ceea ce ai uitat tu si  se ocupa de negocierea cu toti partenerii implicati in organizarea nuntii tale.
  2. Pentru ca avem solutii la orice situatie posibila si imposibila. Totul devine posibil cu ajutorul echipei The Planner.
  3. Pentru ca ai putea economisi bani. Cum ai putea economisi? Furnizorii cu care lucram in mod constant ofera o serie de beneficii clientilor veniti prin intermediul nostru. Orice reducere pe care o primesti ca si client, este un minus in bugetul prestatorului.
  4. Bugetul tau este sub control! Un wedding planner iti poate tine bugetul sub control si iti pot atrage atentia cand vei dori sa iti achizitionezi lucruri care costa mai mult decat ti-ai propus.
  5. Wedding planner-ul  tot timpul atent si implicat in rezolvarea cerintelor tale.
  6. Wedding planner-ul  are un rol foarte important –  iti canalizeaza gusturile, ia in considerare cerintele tale si face toate eforturile sa gaseasca cele mai potrivite servicii pentru tine.
  7. Este de la sine inteles ca un wedding planner va salva ore intregi din timpul tau. Fapt ce iti va oferi mai mult timp pentru tine (timp in care iti vei putea proba rochia de mireasa, testa coafura de la nunta sau iti vei cauta destinatia perfecta pentru luna de miere) .
  8. Wedding plannerul se asigura ca toate bunurile inchiriate sunt returnate in totalitate si in stare buna, se asigura ca toti prestatorii au fost platiti conform contratului.
  9. In general un wedding planner a trecut deja prin amalgamul de emotii care pot aparea in pregatirea unei nunti. Mai mult decat atat, acesta te poate sfatui si impartasi din experinta sa personala.
  10.  Nu ai nicio grija, totul este in mana wedding plannerului care se ocupa de evenimentul tau cap – coada.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.