4 motive pentru o nunta de primavara

Se spune ca primavara si vara sunt cele mai cautate anotimpuri pentru organizarea unei nunti. Asa este? Ei bine, da ! Chiar daca nuntile sunt frumoase in orice moment al anului, primavara au un farmec aparte. O nunta de primavara poate fi asociata cu un nou inceput, tinerete si prospetime. Exceptand perioada postului cand nu se organizeaza nunti, iata principalele 5 motive sa planifici nunta primavara:

 

1. Iti poti organiza nunta in aer liber

Primavara este momentul in care iti poti organiza nunta in aer liber pentru ca ai parte de cele mai bune conditii meteo si de cele mai frumoase peisaje. Totul este inflorit 🙂

 

2. Restaurante disponibile

Da, pare greu de crezut, dar vei gasi mult mai usor sala disponibila primavara decat vara sau toamna. Avand in vedere ca normele religioase interzic organizarea nuntilor in postul Pastelui, perioada in care se pot face nunti dupa ce se sarbatoreste Pastele variaza de la an la an. Anul acesta, din pacate, ramane disponibila pentru nunti o perioada destul de scurta.

3. Cromatica

Primavara este anotimul “renasterii”, iar nunta programata in acest anotimp iti da impulsul sa te joci cu nuantele, culorile, cromatica. De ce n-ai profita din plin de verdele crud al primaverii, de culorile si mirosul imbietor al florilor de primavara pentru a-ti organiza cel mai important eveniment din viata ta ?

4. Pofta de distractie

Da, dupa o perioada lunga de hibernare. Toti invitatii vor fi pusi pe distractie. Mai mult decat atat, sansele sa nu-ti vina la eveniment sunt mult mai mici decat intr-o alta perioada a anului. Nu au alte angajamente sau concedii, iar evenimentul tau va veni ca o adevarata petrecere, dupa un ger napraznic.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.