Culoarea anului 2018: ULTRA VIOLET

Institutul Pantone a decis. Culoarea anului 2018 este Ultra Violet. O nuanta intensa si dramatică de mov, ce are la baza doua culori diametral opuse, rosu si albastru.

Anunţul celor de la Pantone este unul foarte important, fiind cel care va contura tendintele in moda, design interior, tematica evenimentelor, pentru urmatoarele 12 luni.

Bine, bine dar cum putem intregra acesta culoare in cadrul evenimentului nostru? Va spunem noi, simplu. O pata de culoare aduce de fiecare data un plus de nonconformism.

Potrivit specialiştilor, ultra violetul a fost preferat pentru ca simbolizeaza lupta, puterea si originalitatea, iar aceasta este atitudinea pe care trebuie sa o avem in 2018.

Daca te vei lasa inspirată de culoarea ultra violet pentru buchet si aranjamente florale, ai de unde alege: Ranunculus, Liliacul, Zambila, Lalelele, Lavanda, Anemona, Hortensie, Lisianthus, Trandafir, Floarea de mazare, Orhidee, Violete.

 

 

Daca anul 2018 vine cu un eveniment major in viata ta, conteaza pe noi ! Haide sa conturam impreuna detaliile evenimentului tau.

Contacteaza-ne: contact@yourplanner.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.