Iarna, un decor de poveste pentru nuntile tematice

Iarna este un anotimp incredibil! Totul se transforma in totalitate in alb, iar fulgii de nea formeaza o patura alba si stralucitoare peste pamant. Orasul este impodobit cu ghirlande, luminite de toate culorile si colinde. Toate aceste detalii pot fi folosite pentru a crea o atmosfera de basm la nunta ta.

Mai mult decat atat, trebuie sa te gandesti ca sunt putine persoane care se incumeta sa-si organizeze nunta iarna, asa ca vei ramane in memoria invitatilor tai pentru o lunga perioada de timp. Si tinand cont ca e o perioada plina de sarbatori, nici data nu va fi uitata prea usor.

Pentru a avea un decor spectaculos n-ai nevoie de foarte multe detalii. Aproape tot decorul iti este oferit “cadou” de natura si de peisajele inghetate. Nimic nu poate fi mai feeric decat ghirlandele de beculete care iti vor transforma nunta intr-o adevarata poveste de iarna. Mai mult decat atat, noi te sfatuim sa folosesti cu incredere culoarea Craciunului – rosu aprins, cu cat mai aprins cu atat mai bine. Aici vei avea parte de foarte multe variante de aranjamente florale de la binecunoscutii trandafiri rosii pana la bradutii verzi impodobiti cu flori si scortisoara. Suna bine, nu ?

De asemenea, poti transforma conurile de brad intr-o decoratiune de masa cu crengute de brad. Inlocuieste farfuria suport cu bucati rotunde de lemn si iti vei surprinde placut invitatii. Foloseste-te de aceleasi materiale naturale si personalizeaza-ti si lumanarile.

Daca ai nevoie de ajutor, echipa The Planner – este aici pentru tine 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published.