Petrecerea baby shower, sarbatoarea viitorului copil

Conceptul de baby shower este o petrecere organizata de rudele apropiate (de sex feminin) sau de prietenele unei viitoare mamici in cinstea acesteia si a bebelusului care urmeaza sa vina pe lume. In cadrul acestei petreceri, viitoarea mamica va primi daruri care constau in hainute, mobila, cosmetice pentru bebelusi, biberoane si alte accesorii menite sa o ajute pe viitoarea mamica.

In cele ce urmeaza iti spunem tot ce trebuie sa stii pentru a organiza un baby shower.

Planificarea:

In primul si primul rand trebuie sa stabiliti locatia.

Cand se organizeaza?

Un baby shower se organizeaza, de regula, in ultimul trimestru de sarcina, de preferat in luna a 7 -a de sarcina.

Cine organizeaza petrecerea?

De regula, organizarea ii revine celei mai bune prietene a viitoarei mamici ( daca are loc in familie ), sau, daca e vorba de un baby shower in toata regula, recomandam sa apelati la un planner.

Pe cine invitam?

Invitatii sunt, de regula, de sex feminin, dat fiind ca va fi o petrecere care o celebreaza pe viitoarea mamica dar si pe micutul ce urmeaza sa vina pe lume. Insa, nu exista o politica anume prin care barbatii sa nu aiba acces la o astfel de petrecere. In SUA, de exemplu, se organizeaza de cativa ani baby showers la care participa ambii parinti, iar invitatii sunt de ambele sexe.

Alege o tema:

Tematica este mereu punctul forte al unei petreceri.Mai mult decat atat, alegerea unei teme te va inspira mai departe in decorarea locatiei si iti usureaza planificarea.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.