Scaunul Chiavari: Eleganta, simplitate si rafinament

De foarte multe ori suntem doritori sa aducem “imbunatatiri” restaurantului/locatiei unde ne organizam evenimentul mult asteptat. Ei bine, acea schimbare sta in tot ce inseamna partea de logistica. Si daca tot am adus in discutie acest subiect, echipa The Planner va recomanda scaunele Chiavari. Acest model de scaun a fost conceput in anul 1807 de catre mesterul Giuseppe Gaetano DESCALZI. Acesta s-a inspirat in modelele sale de design, dupa mai multe scaune pariziene primite de la Marquis Stefano Rivarola, fondator al Societatii Economice din Chiavari.

Astazi, scaunele chiavari vin intr-o varietate de materiale si finisaje, de la bambus usor si lemn de fag pana la materiale solide precum bronzul si otelul.

Scaunele Chiavari sunt cele mai indicate pentru a da farmecul pe care ti-l doresti evenimentului tau, fie ca e vorba de nunta, botez, petrecere privata, lansare de produs sau petrecere corporate. De cateva zeci de ani, scaunele Chiavari sunt folosite la evenimente de marca peste tot in lume. Ele au devenit un „must-have” al elegantei in domeniul evenimentelor si in acelasi timp au ramas nedemodate, odata cu trecerea anilor. Prima impresie conteaza, iar in cadrul unui eveniment, ea este creata prin decorul desavarsit. Scaunele Chiavari sunt alegerea potrivita pentru orice ocazie.

 

Nu esti multumit de decorul locatiei alese? The Planner iti pune la dispozitie, spre inchiriere, modelul de scaun Chiavari din lemn: alb sau auriu. Contacteaza echipa The Planner :  www.yourplanner.ro/rental

Sursa foto: The Planner


Leave a Reply

Your email address will not be published.