Trenduri in materie de aranjamente florale

Pentru mirii care doresc sa paseasca in noua viata acompaniati de stil si eleganta, nunta este cea mai buna ocazie sa faca acest pas cu dreptul.

Pentru un plus de actualitate, acestia din urma pot renunta la traditionalele decoratiuni si accesorii de nunta pentru a se alinia trendurilor internationale. Desigur, cu mentiunea ca acestea sunt, la randul lor, supuse schimbarii, fiind influentate de foristi, de retelele de socializare, de vedete sau chiar de un eveniment major din viata acestora.

Din punctul nostru de vedere, cele mai importante decoratiuni pentru o nunta sunt aranjamentele florale. Anul acesta totul se asorteaza cu nuanta care a fost aleasa ca predominanta pentru intregul eveniment. Tendinta este  ca totul sa fie cat mai natural, salbatic si neomogen. Buchetele de mireasa sunt şi ele mari, fara vreun design anume, cu un aspect de proaspat cules, cu flori diferite, printre care predomina, desigur, cele in culoarea nunţii. Culoarea poate fi, de exemplu, cea mai iubita culoare din ultimi doi ani: Greenery (verzui) – foarte potrivita pentru nuntile in aer liber, in natura si nu numai.

Orice viitoare mireasa isi doreste o nunta de poveste, iar pentru implinirea acestui vis e nevoie de aranjamente florale specifice evenimentului.

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.